Finstrimlade två kycklingfiléer och blandade med två msk fisksås, 1 msk matolja, två finhackade klyftor vitlök och en finhackat citrongräs. Viktigt att banka på citrongräset innan man hackar, så kommer mest smak ut.
Lät marinera i 30 min.
Fräste sedan kycklingen på hög värme i omgångar i en wokpanna.
Varvade sedan på ett uppläggningsfat kyckling, grovhackad vårlök, en röd chili, thaibasilika och piffigt skivad gurka. Toppade med böngroddar.
Fräste även på lite pak choy-kål på hög värme med lite olja, hackad vitlök och en gnutta salt.
Servera med ris och ett glas Morgon, gott!
låter gott! vietnamesiskt is the shit. vi ska göra kimchi i veckan. trots att det är koreanskt.
SvaraRaderaVad använde du för olja när du fräser kålen? Solros- eller matolja?
SvaraRadera